arrow_back_ios Terug

Nieuwe keuken voor Havencafé, ontmoetingsplek van de Havenkerk Sassenheim

Het Havencafé is inmiddels een vaste ankerplaats geworden voor verschillende inwoners van Teylingen. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar aandacht is voor elkaar. Er worden activiteiten gedaan en maaltijden gemaakt en gegeten. Er worden gesprekken gevoerd en er wordt met elkaar gelachen.

De keuken van de Havenkerk, waar het Havencafé wordt gehouden, was echter niet berekend op het maken en verstrekken van maaltijden voor twintig gasten. Een verbouwing was nodig om de keuken te vergroten en in te richten voor de huidige activiteiten.

De nieuwe, grotere keuken wordt gefinancierd door de Havenkerk, met hulp van donaties. Het Jacoba van Beierenfonds Teylingen heeft ter ondersteuning een bedrag van € 1.500,00 gedoneerd. in combinatie met donaties van andere fondsen ishet gelukt de begroting rond te krijgen. De keuken zelf is deels mogelijk gemaakt door bemiddeling van Woonstichting Stek (voorheen Vooruitgang) en HLT Uitdaging. Zij hebben Bruynzeel Keukens bereid gevonden een forse korting te verlenen op de nieuwe keuken.