arrow_back_ios Terug

Online Hulp bij uw Idee 2022

Loop je rond met een idee om zo je vereniging, stichting of buurt te versterken en om, ook in deze tijd, met elkaar in contact te blijven? Weet je niet waar je kunt beginnen? Een groep van lokale partijen in Teylingen wil met je meedenken. Tijdens het online spreekuur 'Hulp bij uw idee' kunnen zij jou op weg helpen om je idee concreet te maken en uit te werken tot een plan. Zo denken zij mee over financiële mogelijkheden, het verkrijgen van materialen of kennis, in contact komen met mensen of organisaties, of andere helpende ondersteuning. 

'Hulp bij uw idee' digitaal
Het online spreekuur vindt elke 2 maanden plaats. De eerstvolgende gelegenheid is op dinsdag 7 september vanaf 19.30 uur. In het spreekuur geven de volgende organisaties advies aan de vraagstellers: het Jacoba van Beierenfonds Teylingen, De HLT Uitdaging, de accounthouders wijken, verenigingen en bedrijven, en Welzijn Teylingen. 
Het spreekuur is bedoeld voor ideeën die men op basis van vrijwillige inzet wil bedenken en uitvoeren. Verenigingen en stichtingen, vrijwilligers en andere inwoners van Teylingen die een idee hebben, kunnen zich aanmelden voor een gesprek met de organiserende partijen.

Aanmelden
Heb je een idee en ben je opzoek naar hulp, informatie of inspiratie? Meld je dan voor 2 september aan via www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl  
In de week voorafgaand aan het spreekuur ontvang je een verzoek om je vraag te concretiseren en krijg je een link voor het digitale overleg in MsTeams met uitleg hoe deel te nemen. 
Mocht je op 7 september niet kunnen dan is er de mogelijkheid om je (op een later moment) in te schrijven 2 november 2021. Houd hiervoor de verschillende media in de gaten. 

Quote van een eerdere deelnemer: “We hebben veel inspiratie opgedaan tijdens de workshop van vorige week en inmiddels hebben we ook al een aantal contacten gelegd.”

Eerst meer weten of liever een direct contact, mail dan naar: wijkregisseurteylingen@hltsamen.nl

Aanmelden kan via de vrijwilligersacademie: https://vrijwilligteylingen.nl/academie/meer_informatie/79/1