arrow_back_ios Terug

Jacoba Van Beierenfonds overhandigt Cheque aan jongeren toneelvereniging Pankras

 

De cheque is uitgereikt als ondersteuning voor het maken van de jubileumvoorstelling van de jeugd van toneelvereniging Pankras. De jongeren zijn een voorstelling aan het instuderen over de wederwaardigheden van iemand die wordt opgenomen in een verzorgingshuis. Een bitch van een dochter en slechte omstandigheden dragen bepaald niet bij aan de levensvreugde van de betrokkene. Tot een onverwachte gebeurtenis de situatie doet kantelen.

 

Creatieve jongeren die iets moois willen maken voor een breed publiek. Een thema dat aan actualiteit nog niets heeft ingeboet. Jongeren die ouderen spelen. Een combinatie van ingrediƫnten die het Jacoba van Beierenfonds Teylingen deed beslissen dat dit initiatief lovenswaardig, maar vooral prijzenswaardig is.

 

Op woensdag 11 mei mocht de penningmeester van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen Jules de Vries dan ook een cheque van 1.000,= euro overhandigen aan Nico Sluimer, de jeugdleider van toneelvereniging Pankras tijdens de repetitie van dit stuk als stimuleringsbijdrage voor dit geweldige initiatief.