arrow_back_ios Terug

Nieuw trainingsmateriaal voor Stichting Judo Team Bollenstreek

Persbericht Stichting Judo Team Bollenstreek: 

 

Cheque van Jacoba van Beierenfonds Teylingen voor Stichting Judo Team Bollenstreek

 

Op dinsdagavond 29 maart 2022 heeft de heer Frans Heemskerk (de voorzitter van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen) een cheque van maar liefst € 950,- uitgereikt aan Stichting Judo Team Bollenstreek. Namens het judo team mochten judoka’s Stefan en Yannick deze cheque in ontvangst nemen.

 

 

 

Het judoteam is hard geraakt door alle Coronamaatregelen. Telkens lang niet samen op de mat mogen trainen, geen trainingen op Papendal of bij het RTC (regionaal trainings centrum van judobond Nederland). Dit deed niet alleen fysiek maar ook mentaal wat met de judoka’s. Veel trainingen werden daarom online en later buiten op de ijsbaan of parkeerplaats gegeven in een aangepaste vorm (dus niet echt judo maar alleen fit blijven). Alle judoka’s zijn enorm gemotiveerd en willen hun spierkracht verbeteren en doen hier alles aan door elke les heel hard te trainen. Bij judo speelt buiten techniek ook krachtraining een hele grote rol. Om de conditie en spierkracht te trainen is heel veel trainingsmateriaal nodig maar dit is te veel voor het Judo Team om allemaal zelf op te brengen. Stichting judo Team Bollenstreek is daarom zeer blij en vereerd dit mooie bedrag van het Jacoba van Beierenfonds in ontvangst te mogen nemen.

Op dit moment staat het team alweer enige tijd op de mat en zijn zij hard aan het trainen voor de komende wedstrijden die weer op de kalender staan en waar het judo team aan deel gaat nemen. Stichting Judo Team Bollenstreek wil het Jacoba van Beierenfonds Teylingen hartelijk bedanken voor hun gulle bijdrage waar het judoteam trainingsmateriaal van kan aanschaffen.