Oranje Proms 2016

Doneren voor deze campagne is niet meer mogelijk.

Met een doelbedrag van € 8.000,- en een eindbedrag van € 10.105,- is deze campagne voor 126% geslaagd. Het Jacoba van Beierenfonds Teylingen heeft hier € 1.500,- aan bijgedragen.  
Op vrijdagavond 16 september vindt tussen 20.30 en 22.00 uur voor de twee maal het Voorhoutse “Oranje Proms Concert” plaats op het Kerkplein te Voorhout. Een groots openlucht evenement binnen de Najaarsfeesten 2016 ter ere van de 70-jarige Oranje Vereniging Voorhout. 
De hoofdrolspelers van dit concert zullen zijn: Harmonieorkest St. Cecilia, een popband, solisten en een groot projectkoor van 130 leden, dat speciaal voor dit evenement wordt samengesteld. Het doel is: een Oranje Pop meets Classic’ concert te verzorgen VOOR en DOOR Voorhouters. Als decor voor deze Oranje Proms 2016 zal op het Kerkplein een groot overdekt podium verrijzen, welke vanaf de Herenstraat goed zichtbaar zal zijn voor het publiek. Het belooft wederom een zeer bijzonder (en vrij te beluisteren) concert te worden. De vrijdagavond tijdens de najaarsfeesten is een uitgelezen avond om dit evenement te organiseren en in te passen binnen de bestaande programmering. De OranjeProms 2016 voldoet daarmee in de hoogste mate aan de ultieme doelstelling van de OVV: het samenbrengen van de inwoners van Voorhout.
‹ Terug Doneren ›