Jubileum Ex-voto 30 jaar

Doneren voor deze campagne is niet meer mogelijk.

Met een doelbedrag van € 1.000,- is deze campagne voor 100% geslaagd. Het Jacoba van Beierenfonds Teylingen heeft dit bedrag verdubbeld. 
In september 2016 bestaat jongerencentrum Ex-Voto in Voorhout 30 jaar. In de maand oktober willen we dit vieren middels een maand lang activiteiten. Vanuit het jongerencentrum is er een groep enthousiaste vrijwilligers hard aan het werk om dit een daverend succes te maken.
Om het goed te vieren wordt er in oktober een te gekke maand georganiseerd die bol staat van activiteiten, van toen tot nu! Zo hebben wij o.a. Een bandavond, Enge Buren bij de cabaret avond, club underground en Hard Magni! Ook de kleinere avonden komen langs zoals een Fat bastards café en een grote Bram en Luuks grotevrijdagavondshow. Om al deze activiteiten tot een groot succes te brengen is er geld nodig. Er is al een groot bedrag bij elkaar geraapt om alles te kunnen bekostigen. Helaas mist er nog ongeveer €2000,- euro om alles goed en wel te kunnen betalen. Zo is er nog geld nodig voor de promotie, de licht- en geluidstechniek en de boekingen van de artiesten voor deze avonden. Wij hopen dat u bereid bent om ons een donatie achter te laten zodat wij van deze maand een groot succes kunnen 
 
‹ Terug Doneren ›