Geplaatst op: 21-12-2015
Het Jacoba van Beierenfonds Teylingen heeft maandag de eerste cheques uitgereikt aan initiatieven die een beroep hebben gedaan voor een financiële bijdrage uit dit fonds. De uitreiking vond plaats in het clubhuis van Scouting Tjarda in Sassenheim.
Na een kort welkomstwoord door de voorzitter van het fonds, Wim Ouwehand, werd er overgegaan tot het uitreiken van de cheques. De Sassenheimse IJsclub, de oudervereniging van Het LandtGoed/De Waaier in Warmond, Muziekvereniging Kleintje Pils, Stichting Vrienden van Park Rusthoff, Scouting Tjarda Sassenheim, de Stichting Zeilvaart Warmond  en stichting Het Boerhaavehuis Voorhout, kwamen met hun projecten in aanmerking voor een bijdrage uit het fonds. 

Het bestuur van het Jacoba van Beierenfonds vond het fijn te ervaren dat vanuit alle dorpen van Teylingen aanvragen zijn ingediend. Opvallend genoeg zijn er nog geen buurtinitiatieven ingediend zijn bij het fonds. Het fonds, dat op 4 september gepresenteerd is, voldoet gezien het aantal aanvragen in de eerste maanden aan een vraag in de Teylinger gemeenschap.

Bron: De Teyding
« Terug