Geplaatst op: 17-02-2018
Anja Overgaag en Hannerieke Dekkers van stichting Speel- en ontmoetingsplaats de Geest hebben afgelopen weekend, uit handen van Lucas van Tol, een bedrag van 360,35 euro mogen ontvangen van de Albert Heijn in Sassenheim. In november en december haalde de stichting geld op bij deze supermarkt door het inzamelen van statiegeldbonnetjes.
Al anderhalf  jaar zijn een aantal enthousiaste bewoners bezig om de verouderde speelplek bij Sporthal de Geest in Warmond, te vernieuwen. Naast nieuwe speelmogelijkheden wil de stichting graag meer verbondenheid in de buurt en ook de senioren een fijne plek geven dichtbij huis. Eindelijk komt de bouw in zicht want volgende maand wordt de plek vernieuwd. Met man en macht wordt er geld opgehaald om zoveel mogelijk wensen te kunnen realiseren. De stichting was dan ook erg blij met de donatie van het winkelende publiek bij AH Sassenheim. Momenteel kan bij AH Warmond statiegeld gedoneerd worden.

Eerder kreeg de stichting al toezeggingen van de Rabobank Bollenstreek, Fonds 1818, het Jacoba van Beierenfonds, Maregroep en de HR Groep. Ook donaties van bedrijven en particulieren blijven niet achter, waardoor de plannen steeds dichterbij komen.

Bron: De Teylinger
« Terug