Geplaatst op: 22-06-2016
In september 2016 bestaat jongerencentrum Ex-Voto in Voorhout 30 jaar. In de maand oktober willen ze dit vieren middels een maand lang activiteiten.
Vanuit Ex Voto is er een groep enthousiaste vrijwilligers hard aan het werk om dit tot een daverend succes te maken. Om het goed te vieren wordt er in oktober een te gekke maand georganiseerd, die bol staat van activiteiten van toen en nu!

Wie kent de gezellige bands en borrel-avonden nog en is bekend met de fameuze cabaretmiddagen. Fat Basterds, Grote Bram en Luuk’s Vrijdagavondshow en niet te vergeten Hard Magni zullen ook de revue passeren in de jubileummaand.

Om al deze activiteiten tot een groot succes te brengen is er geld nodig. Er zijn middels fondsen en eigen inzet van de vrijwilligers al de nodige centjes binnen geharkt, maar voor het overige deel is er een crowdfundactie opgezet. Er is op dit moment al € 840 euro opgehaald, dat is 84% van het doel en ze hebben nog zeven dagen om tot het doel van € 1000 te komen.

We willen iedereen die Ex Voto een warm hart toedraagt graag verzoeken om via deze link een bijdrage te doen aan Ex Voto’s crowdfundactie. Wanneer we € 1000,- halen, zal het Jacoba van Beierenfonds het bedrag verdubbelen.”

Natuurlijk krijg je er wat voor terug. afhankelijk van het gedoneerde bedrag kun je bijvoorbeeld kiezen voor cabaretkaartjes (inclusief diner), kaartjes of T-shits van Hard Magni of een drankarrangement. Kwam jij vroeger in Ex Voto of heb je gewoon interesse in de activiteiten? Steun dan via de crowdfundactie Ex Voto’s 30 jarig jubileum en maak het jubileum een onvergetelijke gebeurtenis!

Bron: Teylingen.nieuws.nl
« Terug