Geplaatst op: 28-04-2016
De Oranje Vereniging Voorhout is via het Jacoba van Beierenfonds een crowdfundactie begonnen, om geld bij elkaar te halen voor Oranje Proms 2016.
Op vrijdagavond 16 september vindt tussen 20.30 en 22.00 uur voor de tweede maal het Voorhoutse ‘Oranje Proms Concert’ plaats op het Kerkplein te Voorhout. Een groots openlucht evenement binnen de Najaarsfeesten 2016, ter ere van de 70-jarige Oranje Vereniging Voorhout.

Als decor voor deze Oranje Proms 2016 zal op het Kerkplein een groot overdekt podium verrijzen, welke vanaf de Herenstraat goed zichtbaar zal zijn voor het publiek. Het belooft wederom een zeer bijzonder (en vrij te beluisteren) concert te worden.

De hoofdrolspelers van dit concert zullen zijn Harmonieorkest St. Cecilia, een popband, solisten en een groot projectkoor van 130 leden, dat speciaal voor dit evenement wordt samengesteld. Het doel is een Oranje ‘Pop meets Classic’ concert te verzorgen VOOR en DOOR Voorhouters.

Om dit doel te bereiken is geld nodig. De Oranje Vereniging doet dit keer ook een beroep op alle inwoners van Voorhout door middel van crowdfunding. Jouw donatie komt ten goede aan de totale Promsbeleving; er wordt bladmuziek aangeschaft, arrangementen gemaakt voor de muzikanten, solisten en koor.

Daarvoor is jouw ondersteuning onmisbaar. Maak ook onderdeel uit van dit 100% Voorhouts product en doneer; Jouw donatie betekent Promssensatie! Word ook ‘fan‘ van dit unieke evenement en maak deze editie onvergetelijk. Je bent al fan vanaf €10,-. Als beloning geniet je straks dubbel en dwars op het Kerkplein op 16 september tijdens de Oranje Proms 2016!

Wil jij ook je steentje bijdragen aan dit evenement? Kijk dan op de website van het Jacoba van Beierenfonds en klik op doneren.
« Terug