Gerealiseerde projecten 

Wist u dat de volgende projecten in 2019 gerealiseerd gaan worden met een bijdrage van o.a. het Jacoba van Beierenfonds Teylingen

Samen erop uit
Burgerinitiatief Hooghe Berg ontvangt een bijdrage voor de aanschaf van een Duofiets voor verstandelijk gehandicapten

Korenfestival Voorhout
Popkoor Goedgestemd ontvangt een bijdrage voor de organisatie van Korenfestival Voorhout 2019

Winterfeest 2.0
Gezamenlijke carnavalsverenigingen uit Teylingen ontvangen een bijdrage voor de organisatie van het Winterfeest voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Drummers on the Move
Drum- en Showband Adest Musica ontvangt een bijdrage voor een nieuwe drumstel

Samen een balletje gooien
T.V. Overbos ontvangt een bijdrage voor de uitbreiding van haar jeu de boulesbanen
 

In 2018 hebben de volgende projecten een bijdrage ontvangen van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen:

Jubileumtaptoe
Muziekvereniging St. Cecilia ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de Jubileumtaptoe in mei 2019

Productie Showstoppers
Theaterschool Teylingen ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de voorstelling Showstoppers

Lekker bewegen op school, jong geleerd is oud gedaan!
R.K.Oudervereniging van R.K.B.S. Emmaus ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het nieuwe schoolplein

Actief en passief beleven van allerlei kunstvormen
Kunstweek Warmond ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor Kunstweek Warmond 2018

Buurtproject-voorstelling Pension Weltevree
De Hollandse Nieuwe ontvangt een bijdrage van € 950,- voor buurtproject-voorstelling Pension Weltevree

Samen koken
Stichting Jeugd en Jongerenwerk Voorhout ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de nieuwe keuken in lerend wijk- en activiteitencentrum Spelewey Voorhout.

Informatiepaneel Zwanburgermolen
Rijnlandse Molenstichting ontvangt een bijdrage voor maken en plaatsen van een informatiepaneel voor de Zwanburgermolen. 

De 2e Sassenheimse Korendag
Kerkkoor de Lofstem ontvangt een bijdrage van voor het organiseren van de 2e Sassenheimse Korendag in mei 2019

Geen beperking, maar mogelijkheden
H.V. Foreholte ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van rolstoelen om mensen die aan een rolstoelgebonden zijn of een andere lichamelijke beperking hebben laten sporten.

Kager buurt jong en oud
Burgerinitiatief om kinderen in de Kagerbuurt in Sassenheim bewuster te maken van de natuur ontvangt een bijdrage van € 750,-

Geluid voor iedereen
Oranjevereniging Voorhout ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor een nieuwe geluidsinstallatie die door meerdere maatschappelijke organisaties gebruikt kan worden.

Sound of Warmond, muziekdag op monumentendag
Het burgerinitiatief Sound of Warmond ontvangt een bijdrage van € 1.208,36 voor de organisatie van de Sound of Warmond 2018.

Sail Warmond 2018
Stichting promotie ontvangt een bijdrage van € 1.490,- voor het opzetten van een erfgoedroute door de Zwaneburgpolder. 

Voorhout Schoon van Zwerfafval
Het burgerinitiatief Voorhout Schoon ontvangt een bijdrage van € 350,- voor de aanschaf van materialen om zwerfafval op te ruimen. 

Fietsmaatjes voor jonge mensen met dementie
Stichting Fietsmaatjes ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van een nieuwe duo-fiets

Een levende gemeenschap in Teylingen door samen kleding te maken voor het goede doel
Prince/prinses foundation ontvangt een bijdrage van € 1.450,- voor de aanschaf van nieuwe naaimachines

Speelplein 
Oudervereniging van RK.BS de Springplank ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van duikelrek voor op het nieuwe speelplein. 

Festiviteiten Oude Haven
Stichting Havenfestiviteiten Sassenheim ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van tent. 
 

In 2017 hebben de volgende projecten een bijdrage ontvangen van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen:

Goed gereedschap is het halve werk
Repair Cafe Teylingen ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van een gereedschapskar, zodat zij samen met de eigenaar het kapotte item kunnen repareren. 

Verbeteren begint bij jezelf

Toneelvereniging St. Matthias ontvangt een bijdrage van € 1249,99 voor de aanschaf van een digitale camera om de prestaties van de leden van het amateurtoneel te verbeteren.

Duurzame vitrines 
Stichting het Oude Raadhuis ontvangt een bijdrage van € 1.188,- voor de aanschaf van nieuwe vitrines in haar expositieruimte. 

Speelplaats De Geest
Het burgerinitiatief Speeltuin De Geest ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het renoveren van de speelplaats in Warmond. 

Zichtbaarder 2018 in 

Vakantie Evenementen Voorhout ontvangt een bijdrage van € 745,- voor het zichtbaarder maken van de stichting.

Sassem Kwizzt
Stichting Sassem Kwizzt ontvangt een bijdrage van € 1.270,- voor de organisatie van een dorpsquiz in Sassenheim.

Muziek maak je samen
Muziekvereniging St. Matthias ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van muziekinstrumenten. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid om een jeugdorkest te starten.

Meten is weten
Biljartvereniging Sportrust ontvangt een bijdrage van  € 1.500,- voor de aanschaf van scoreborden voor in hun nieuwe onderkomen in Sassenheim.

Glow in the dark volleybal
Het Burgerinitiatief 'Glow in the dark volleybal' ontvangt een bijdrage van € 1455,35 voor de aanschaf van materialen voor dit speciale evenement.  

Tovertafel
Het burgerinitiatief ontvangt een bijdrage van € 900,- voor de aanschaf van een Tovertafel voor dementerende ouderen die in Sassembourg wonen. Door het gebruik van de Tovertafel worden de bewoners gemotiveerd om actief mee te doen met de spellen die via de Tovertafel met elkaar gespeeld kunnen worden.  

Heren van Warmond en Woude
Het Historisch Genootschap Warmelda ontvangt een bijdrage van € 600,- voor het publiceren van het boek 'Heren van Warmond en Woude'. Het boek leert ons alle oude heren van Warmond en Woude kennen, van de eerste sporen van hun bestaan rond het jaar 1000, totdat deze middeleeuwse heren kort na 1500 uitstierven. Een stukje geschiedenis wat nog niet eerder vertelt is.

Podium pleintje Warmond
Het burgerinitiatief om het podium, wat gebruikt wordt op het Pleintje in Warmond, op te knappen ontvangt een bijdrage van € 600,- Hierdoor kunnen er weer allerlei mooie optredens plaatsvinden in het centrum van Warmond.  

Het onzichtbare zichtbaar maken
Het Natuur Ontdekkingscentrum Koudenhoorn ontvangt een bijdrage van € 1.250,- voor het aanschaffen van een webcamsysteem en 2 informatiezuilen om zo de onzichtbare natuur zichtbaar te maken. 

Blokfluitfeest
Muziekvereniging Crescendo ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het organiseren van een blokfluitfeest als afsluiting van de blokfluitlessen die gegeven zijn aan leerlingen van groep 4 van de basisscholen in Sassenheim   

Kunstwerk 'De Kus'
Serviceclub Rotary Voorhout ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het realiseren van het kunstwerk 'De Kus', mits de serviceclub via het crowdfundingplatform www.voorjebuurt.nl een geslaagde campagne uitvoert. Dit kunstwerk zal geplaatst gaan worden nabij de nieuwe rotonde aan de Leidsevaart in Voorhout. 

Zeilen met Lokaal varend erfgoed
Stichting Traditionele Zeilvaart Warmond ontvangt een bijdrage van € 1.350,- voor de verbetering van de mastpositie van de Kagenaar Hylke Tromp.  

Sportparkpop: The Event!!
Stichting Sportparkpop ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van duurzame materialen in de vorm van tenten en picknicktafels.

Jubileumuitvoering 2017
Musicalvereniging Up2Stage ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor haar jubileumuitvoering in het najaar van 2017, mits Up2Stage een geslaagde crowdfundingcampagne voert via het crowdfundingplatform van Stichting Voor je buurt.

5-jarig jubileum concert
Popkoor Goedgestemd ontvangt een bijdrage van € 750,- voor haar jubileumuitvoering in het voorjaar van 2017. In 2016 hebben de volgende projecten een bijdrage ontvangen van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen:

Buitenpodium voor het samenbrengen van jonge en oud
Oudervereniging De Overplaats ontvangt een bijdrage van € 1.490,- voor het maken van een buitenpodium op haar schoolplein.

Renovatie buitenterrein
Scoutingvereniging Scojesa ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het renoveren van het buitenterrein. 

Jeugdvoorstellingen
Theater 't Onderdak ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de jeugdvoorstellingen van seizoen 2016-2017. 

Lohman in Warmond
PG Warmond ontvangt een bijdrage van € 1.000,- voor het maken van een boek over de instandhouding en restauratie van het Lohman orgel in Warmond.

Jeugdband in het nieuw gestoken
Muziekvereniging Adest Musica ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van nieuwe broeken voor de jeugdband. 

Basketbalevenement 'Let it roll'
Basketbalvereniging Forwodians ontvangt een bijdrage van € 1.250,- voor de organisatie van het rolstoel basketbal festijn voor basisschoolleerlingen uit Teylingen.

H A P P Y  P A I N T E R
Stichting Artchild ontvangt een bijdrage van € 1.440,- om in Warmond schilder workshops te organiseren voor Syrische kinderen(leeftijd 2-12 jaar) die in Teylingen wonen. 

Speurtocht voor het hele dorp
Scoutingvereniging Boerhaave ontvangt een bijdrage van € 1.250,- voor het organiseren van een speurtocht door Voorhout. 

Jubileum Ex-Voto 30 jaar
Stichting Welzijnskwartier ontvangt een bijdrage van € 1.000,- voor het organiseren van hun jubileum activiteiten in de maand oktober 2016. Via het crowdfundingplatform www.voorjebuurt.nl heeft dit project nog eens € 1.000,- opgehaald. 

Oranje Proms 2016
Oranje Vereniging Voorhout ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het organiseren van het muziekevenement Oranje Proms 2016. Via het crowdfundingplatform www.voorjebuurt.nl heeft dit project nog eens € 8.605,- opgehaald. 

Oliver! De Musical
Stichting Theater Teylingen ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de uitvoering van de theaterproductie Oliver!De musical.

Voorhout Beweegt
Stichting Voorhout beweegt ontvangt een bijdrage van € 1.465,- voor het organiseren van het sport evenement Voorhout beweegt 2016. 

Alle dieren eten uit dezelfde ruif
Stichting kinderboerderij De klaprooshof ontvangt een bijdrage van € 1.288,65,- voor het maken van een voederbak voor de dieren van de Voorhoutse kinderboerderij.

Buurttuin 't Kagerhofje
Burgerinitiatief 't Kagerhofje in Sassenheim ontvangt een bijdrage van € 750,- voor de aanschaf van materialen om de buurttuin voort te kunnen zetten. 

Cultureel straatfestival Pankras
Toneelvereniging Pankras ontvangt een bijdrage van € 1.300,- voor het organiseren van een festival voor podiumkunsten in het centrum van Sassenheim.

Korendag 2016
Zangvereniging de Lofstem ontvangt een bijdrage van € 1.250,- voor het organiseren van de Sassenheimse Korendag 2016.  

Maatschappelijk theaterproject voor en door jongeren
Stichting Singing Stars ontvangt een bijdrage van € 750,- voor het uitvoeren van musical The Wave, waarbij de jongeren van het Welzijnskwartier Teylingen een belangrijke rol spelen.

 

In 2015 hebben de volgende projecten een bijdrage ontvangen van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen:

IJskoud buiten, lekker warm binnen! 
De Sassenheimse IJsclub ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het vervangen van de voorgevel van het clubgebouw, waardoor het gebouw weer optimaal gebruikt kan worden. 

De kracht van een muziekvereniging die de wereld veroverde!
Pretband Kleintje Pils ontvangt een bijdrage van € 1.450,- voor haar jubileumboek, waarin zij een muzikaal stukje erfgoed vastlegt. 

Met een bordje soep bij u op de stoep! 
Oudervereniging Het LandtGoed / de Waaier ontvangt een bijdrage van € 1.400,- voor de aanleg van een moestuin. Door zelf groenten te verbouwen en kruiden uit de zintuigentuin van zorgcentrum Marienhaven te gebruiken zullen de leerlingen heerlijke soep maken en deze delen met de bewoners van Marienhaven. 

Winterfeest in park Rusthoff.
Stichting vrienden van Park Rusthoff ontvangt een bijdrage van € 1.499,- voor het organiseren van het winterfeest in januari 2016. 

Samen spelen!
Scouting Tjarda Sassenheim-Warmond ontvangt een bijdrage van € 800,- voor de aanschaf van een speeltoestel voor de jongste bezoekers van haar terrein. 

Wie volgt ....
Stichting Zeilvaart Warmond ontvangt een bijdrage van € 1.066,44 voor de aanschaf van een nieuw volgsysteem voor de traditionele vrachtschepen die mee doen aan de zeilwedstrijden op en rond de Kagerplassen. 

Het groene hart van Voorhout.
Stichting Het Boerhaavehuis ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het schrijven en uitgeven van het boek over het Boerhaavehuis, haar tuin en omliggende groen gebieden in het hart van Voorhout. 

Gerealiseerde projecten 

Wist u dat de volgende projecten in 2019 gerealiseerd gaan worden met een bijdrage van o.a. het Jacoba van Beierenfonds Teylingen

Samen erop uit
Burgerinitiatief Hooghe Berg ontvangt een bijdrage voor de aanschaf van een Duofiets voor verstandelijk gehandicapten

Korenfestival Voorhout
Popkoor Goedgestemd ontvangt een bijdrage voor de organisatie van Korenfestival Voorhout 2019

Winterfeest 2.0
Gezamenlijke carnavalsverenigingen uit Teylingen ontvangen een bijdrage voor de organisatie van het Winterfeest voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Drummers on the Move
Drum- en Showband Adest Musica ontvangt een bijdrage voor een nieuwe drumstel

Samen een balletje gooien
T.V. Overbos ontvangt een bijdrage voor de uitbreiding van haar jeu de boulesbanen
 

In 2018 hebben de volgende projecten een bijdrage ontvangen van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen:

Jubileumtaptoe
Muziekvereniging St. Cecilia ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de Jubileumtaptoe in mei 2019

Productie Showstoppers
Theaterschool Teylingen ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de voorstelling Showstoppers

Lekker bewegen op school, jong geleerd is oud gedaan!
R.K.Oudervereniging van R.K.B.S. Emmaus ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het nieuwe schoolplein

Actief en passief beleven van allerlei kunstvormen
Kunstweek Warmond ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor Kunstweek Warmond 2018

Buurtproject-voorstelling Pension Weltevree
De Hollandse Nieuwe ontvangt een bijdrage van € 950,- voor buurtproject-voorstelling Pension Weltevree

Samen koken
Stichting Jeugd en Jongerenwerk Voorhout ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de nieuwe keuken in lerend wijk- en activiteitencentrum Spelewey Voorhout.

Informatiepaneel Zwanburgermolen
Rijnlandse Molenstichting ontvangt een bijdrage voor maken en plaatsen van een informatiepaneel voor de Zwanburgermolen. 

De 2e Sassenheimse Korendag
Kerkkoor de Lofstem ontvangt een bijdrage van voor het organiseren van de 2e Sassenheimse Korendag in mei 2019

Geen beperking, maar mogelijkheden
H.V. Foreholte ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van rolstoelen om mensen die aan een rolstoelgebonden zijn of een andere lichamelijke beperking hebben laten sporten.

Kager buurt jong en oud
Burgerinitiatief om kinderen in de Kagerbuurt in Sassenheim bewuster te maken van de natuur ontvangt een bijdrage van € 750,-

Geluid voor iedereen
Oranjevereniging Voorhout ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor een nieuwe geluidsinstallatie die door meerdere maatschappelijke organisaties gebruikt kan worden.

Sound of Warmond, muziekdag op monumentendag
Het burgerinitiatief Sound of Warmond ontvangt een bijdrage van € 1.208,36 voor de organisatie van de Sound of Warmond 2018.

Sail Warmond 2018
Stichting promotie ontvangt een bijdrage van € 1.490,- voor het opzetten van een erfgoedroute door de Zwaneburgpolder. 

Voorhout Schoon van Zwerfafval
Het burgerinitiatief Voorhout Schoon ontvangt een bijdrage van € 350,- voor de aanschaf van materialen om zwerfafval op te ruimen. 

Fietsmaatjes voor jonge mensen met dementie
Stichting Fietsmaatjes ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van een nieuwe duo-fiets

Een levende gemeenschap in Teylingen door samen kleding te maken voor het goede doel
Prince/prinses foundation ontvangt een bijdrage van € 1.450,- voor de aanschaf van nieuwe naaimachines

Speelplein 
Oudervereniging van RK.BS de Springplank ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van duikelrek voor op het nieuwe speelplein. 

Festiviteiten Oude Haven
Stichting Havenfestiviteiten Sassenheim ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van tent. 
 

In 2017 hebben de volgende projecten een bijdrage ontvangen van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen:

Goed gereedschap is het halve werk
Repair Cafe Teylingen ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van een gereedschapskar, zodat zij samen met de eigenaar het kapotte item kunnen repareren. 

Verbeteren begint bij jezelf

Toneelvereniging St. Matthias ontvangt een bijdrage van € 1249,99 voor de aanschaf van een digitale camera om de prestaties van de leden van het amateurtoneel te verbeteren.

Duurzame vitrines 
Stichting het Oude Raadhuis ontvangt een bijdrage van € 1.188,- voor de aanschaf van nieuwe vitrines in haar expositieruimte. 

Speelplaats De Geest
Het burgerinitiatief Speeltuin De Geest ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het renoveren van de speelplaats in Warmond. 

Zichtbaarder 2018 in 

Vakantie Evenementen Voorhout ontvangt een bijdrage van € 745,- voor het zichtbaarder maken van de stichting.

Sassem Kwizzt
Stichting Sassem Kwizzt ontvangt een bijdrage van € 1.270,- voor de organisatie van een dorpsquiz in Sassenheim.

Muziek maak je samen
Muziekvereniging St. Matthias ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van muziekinstrumenten. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid om een jeugdorkest te starten.

Meten is weten
Biljartvereniging Sportrust ontvangt een bijdrage van  € 1.500,- voor de aanschaf van scoreborden voor in hun nieuwe onderkomen in Sassenheim.

Glow in the dark volleybal
Het Burgerinitiatief 'Glow in the dark volleybal' ontvangt een bijdrage van € 1455,35 voor de aanschaf van materialen voor dit speciale evenement.  

Tovertafel
Het burgerinitiatief ontvangt een bijdrage van € 900,- voor de aanschaf van een Tovertafel voor dementerende ouderen die in Sassembourg wonen. Door het gebruik van de Tovertafel worden de bewoners gemotiveerd om actief mee te doen met de spellen die via de Tovertafel met elkaar gespeeld kunnen worden.  

Heren van Warmond en Woude
Het Historisch Genootschap Warmelda ontvangt een bijdrage van € 600,- voor het publiceren van het boek 'Heren van Warmond en Woude'. Het boek leert ons alle oude heren van Warmond en Woude kennen, van de eerste sporen van hun bestaan rond het jaar 1000, totdat deze middeleeuwse heren kort na 1500 uitstierven. Een stukje geschiedenis wat nog niet eerder vertelt is.

Podium pleintje Warmond
Het burgerinitiatief om het podium, wat gebruikt wordt op het Pleintje in Warmond, op te knappen ontvangt een bijdrage van € 600,- Hierdoor kunnen er weer allerlei mooie optredens plaatsvinden in het centrum van Warmond.  

Het onzichtbare zichtbaar maken
Het Natuur Ontdekkingscentrum Koudenhoorn ontvangt een bijdrage van € 1.250,- voor het aanschaffen van een webcamsysteem en 2 informatiezuilen om zo de onzichtbare natuur zichtbaar te maken. 

Blokfluitfeest
Muziekvereniging Crescendo ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het organiseren van een blokfluitfeest als afsluiting van de blokfluitlessen die gegeven zijn aan leerlingen van groep 4 van de basisscholen in Sassenheim   

Kunstwerk 'De Kus'
Serviceclub Rotary Voorhout ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het realiseren van het kunstwerk 'De Kus', mits de serviceclub via het crowdfundingplatform www.voorjebuurt.nl een geslaagde campagne uitvoert. Dit kunstwerk zal geplaatst gaan worden nabij de nieuwe rotonde aan de Leidsevaart in Voorhout. 

Zeilen met Lokaal varend erfgoed
Stichting Traditionele Zeilvaart Warmond ontvangt een bijdrage van € 1.350,- voor de verbetering van de mastpositie van de Kagenaar Hylke Tromp.  

Sportparkpop: The Event!!
Stichting Sportparkpop ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van duurzame materialen in de vorm van tenten en picknicktafels.

Jubileumuitvoering 2017
Musicalvereniging Up2Stage ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor haar jubileumuitvoering in het najaar van 2017, mits Up2Stage een geslaagde crowdfundingcampagne voert via het crowdfundingplatform van Stichting Voor je buurt.

5-jarig jubileum concert
Popkoor Goedgestemd ontvangt een bijdrage van € 750,- voor haar jubileumuitvoering in het voorjaar van 2017. In 2016 hebben de volgende projecten een bijdrage ontvangen van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen:

Buitenpodium voor het samenbrengen van jonge en oud
Oudervereniging De Overplaats ontvangt een bijdrage van € 1.490,- voor het maken van een buitenpodium op haar schoolplein.

Renovatie buitenterrein
Scoutingvereniging Scojesa ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het renoveren van het buitenterrein. 

Jeugdvoorstellingen
Theater 't Onderdak ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de jeugdvoorstellingen van seizoen 2016-2017. 

Lohman in Warmond
PG Warmond ontvangt een bijdrage van € 1.000,- voor het maken van een boek over de instandhouding en restauratie van het Lohman orgel in Warmond.

Jeugdband in het nieuw gestoken
Muziekvereniging Adest Musica ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de aanschaf van nieuwe broeken voor de jeugdband. 

Basketbalevenement 'Let it roll'
Basketbalvereniging Forwodians ontvangt een bijdrage van € 1.250,- voor de organisatie van het rolstoel basketbal festijn voor basisschoolleerlingen uit Teylingen.

H A P P Y  P A I N T E R
Stichting Artchild ontvangt een bijdrage van € 1.440,- om in Warmond schilder workshops te organiseren voor Syrische kinderen(leeftijd 2-12 jaar) die in Teylingen wonen. 

Speurtocht voor het hele dorp
Scoutingvereniging Boerhaave ontvangt een bijdrage van € 1.250,- voor het organiseren van een speurtocht door Voorhout. 

Jubileum Ex-Voto 30 jaar
Stichting Welzijnskwartier ontvangt een bijdrage van € 1.000,- voor het organiseren van hun jubileum activiteiten in de maand oktober 2016. Via het crowdfundingplatform www.voorjebuurt.nl heeft dit project nog eens € 1.000,- opgehaald. 

Oranje Proms 2016
Oranje Vereniging Voorhout ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het organiseren van het muziekevenement Oranje Proms 2016. Via het crowdfundingplatform www.voorjebuurt.nl heeft dit project nog eens € 8.605,- opgehaald. 

Oliver! De Musical
Stichting Theater Teylingen ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor de uitvoering van de theaterproductie Oliver!De musical.

Voorhout Beweegt
Stichting Voorhout beweegt ontvangt een bijdrage van € 1.465,- voor het organiseren van het sport evenement Voorhout beweegt 2016. 

Alle dieren eten uit dezelfde ruif
Stichting kinderboerderij De klaprooshof ontvangt een bijdrage van € 1.288,65,- voor het maken van een voederbak voor de dieren van de Voorhoutse kinderboerderij.

Buurttuin 't Kagerhofje
Burgerinitiatief 't Kagerhofje in Sassenheim ontvangt een bijdrage van € 750,- voor de aanschaf van materialen om de buurttuin voort te kunnen zetten. 

Cultureel straatfestival Pankras
Toneelvereniging Pankras ontvangt een bijdrage van € 1.300,- voor het organiseren van een festival voor podiumkunsten in het centrum van Sassenheim.

Korendag 2016
Zangvereniging de Lofstem ontvangt een bijdrage van € 1.250,- voor het organiseren van de Sassenheimse Korendag 2016.  

Maatschappelijk theaterproject voor en door jongeren
Stichting Singing Stars ontvangt een bijdrage van € 750,- voor het uitvoeren van musical The Wave, waarbij de jongeren van het Welzijnskwartier Teylingen een belangrijke rol spelen.

 

In 2015 hebben de volgende projecten een bijdrage ontvangen van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen:

IJskoud buiten, lekker warm binnen! 
De Sassenheimse IJsclub ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het vervangen van de voorgevel van het clubgebouw, waardoor het gebouw weer optimaal gebruikt kan worden. 

De kracht van een muziekvereniging die de wereld veroverde!
Pretband Kleintje Pils ontvangt een bijdrage van € 1.450,- voor haar jubileumboek, waarin zij een muzikaal stukje erfgoed vastlegt. 

Met een bordje soep bij u op de stoep! 
Oudervereniging Het LandtGoed / de Waaier ontvangt een bijdrage van € 1.400,- voor de aanleg van een moestuin. Door zelf groenten te verbouwen en kruiden uit de zintuigentuin van zorgcentrum Marienhaven te gebruiken zullen de leerlingen heerlijke soep maken en deze delen met de bewoners van Marienhaven. 

Winterfeest in park Rusthoff.
Stichting vrienden van Park Rusthoff ontvangt een bijdrage van € 1.499,- voor het organiseren van het winterfeest in januari 2016. 

Samen spelen!
Scouting Tjarda Sassenheim-Warmond ontvangt een bijdrage van € 800,- voor de aanschaf van een speeltoestel voor de jongste bezoekers van haar terrein. 

Wie volgt ....
Stichting Zeilvaart Warmond ontvangt een bijdrage van € 1.066,44 voor de aanschaf van een nieuw volgsysteem voor de traditionele vrachtschepen die mee doen aan de zeilwedstrijden op en rond de Kagerplassen. 

Het groene hart van Voorhout.
Stichting Het Boerhaavehuis ontvangt een bijdrage van € 1.500,- voor het schrijven en uitgeven van het boek over het Boerhaavehuis, haar tuin en omliggende groen gebieden in het hart van Voorhout.