arrow_back_ios Terug

Bijdrage Buurt BBQ Hof van Liduina

Zaterdag 3 september 2022 was het zo ver, de eerste buurtbarbecue van het project Hof van Liduina te Warmond. Vorig jaar zomer zijn aan de Endepoellaan 28 energie neutrale woningen opgeleverd en het was hoogtijd voor de nieuwe buurtbewoners om eens nader kennis met elkaar te maken. Voor volledige integratie in de nieuwe buurt waren ook de andere buurtbewoners van de Endepoellaan uitgenodigd inclusief de meest recente nieuwe buren, de Oekraïense gezinnen die momenteel in een vleugel van het Gastenhuis Warmond verblijven.

Raadslid Guylaine Loos, haar man Werner Lindeboom, Hilde Jansen en Mariël van Beukering hebben de eervolle taak voor de organisatie van deze eerste editie met veel plezier op zich genomen. Na meerdere bijeenkomsten was alles geregeld om er een geslaagde dag van te maken.

Al vroeg in de ochtend werden de spullen bezorgd, door een bijdrage van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen mogelijk gemaakt. De opbouw kon beginnen! De straat tussen de 2 huizenrijen werd afgezet en met de partytenten en parasols over de tafels heen werd het een knus en gezellig geheel. Bovendien was het hard nodig op deze nazomerse septemberdag. Voor de allerkleinste buurtbewoners was er een knutseltafel aanwezig.